habitatge a manresa

de groc

habitatge a manresa
Reforma integral per un pis urbà. Aquest interiorisme es basa en crear un embolcall neutre i atemporal que dotat d’ elements de disseny personalitzats de ferro i fusta en color groc aportant dosis lúdiques.

A partir de les necessitats dels futurs habitants s’ opta per crear un espai mes flexible per ser habitat, amb més fluïdesa. S’ obra l’espai de la cuina a la resta de l’ habitatge, interactuant millor amb la sala i el menjador. Com a resultat d’ aquesta unió l’estança resultant rep més llum natural i es descompartimenten els usos.
*aquest projecte es va dissenyar en col·laboració amb MINÚSCULA Arquitectura Interior
habitatge a manresa
de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc de groc