paisatgisme a sitges

jardí privat

paisatgisme a sitges
Projecte de paisatgisme per habitatge unifamiliar aïllat. El projecte neix quan es decideix unir dues cases adossades per fer-ne només una de sola. S’ uneixen els dos terrenys i se’ls dona usos concrets (zona d’ accés, àrea de lleure davant la zona de dia de l’ habitatge i àrea de piscina en l’ espais mes reservat de la parcel•la). Aquests espais es delimiten seguint les línies que marca el volum de l’ habitatge.
Es dignifica l’ accés a la l’ habitatge creant una espaiosa escala a base de grans lloses de formigó que condueixen fins la cota de l’ habitatge acompanyats d’ una zona de gespa que fa de base per els pins que hi ha.
Un perímetre enrajolat amb el mateix paviment que la planta baixa de l’ habitatge emmarca la casa per donar continuïtat entre l’ interior i l’ exterior.
Es genera una gran zona pavimentada davant de zona de dia (sala-cuina- menjador), connectada a través de grans finestres amb l’ interior. A la zona més íntima del jardí s’ hi ubica la piscina i la zona de solàrium. En tot l’ exterior és la vegetació la que oferirà la privacitat desitjada. Aquesta vegetació és en gran mesura a base d’ especies autòctones de baix manteniment.
*aquest projecte es va dissenyar en col·laboració amb MINÚSCULA Arquitectura Interior
disseny exterior, paisatgisme, exterior, piscina paisagismo, piscina, jardin, sitges projecte jardí,escles formigó, paisatgisme piscina, exterior, tarima madera, jardin gespa, cesped, jardin, jardi, tarima fusta sitges, paisagismo, dissey jardi, vegetació jardin, paisagismo, jardineria, gespa, sitges disseny jardi, exterior, olivera, gespa, pins porta ferro entrada casa minimalista